正规彩票投注app
網站首頁
2019新產品
產品目錄
解決方案
購物流程
常見問題
公司簡介
證書
最新消息
聯系我們

常見問題 

Question 1: Could you tell me your lead-time?
Answer:Our lead-time is below:
Samples-------------------------------------2~5 work days
All batch products------------------------7~10 days

Question 2: Could you tell me how to deliver my goods?
Answer: We would like to send your goods via FEDEX,UPS,DHL or TNT etc.,If you place a big volume order,we will send your goods via our cargo agent or your cargo agent.

Question 3:Could you tell me your payment terms?
Answer: We current accept T/T in advance. You can make your wire transfer when you place your order. Our bank can't accept your payment by credit cards.

Question 4:How long could you receive our payment?
Answer:Usually,we can receive your payment within 3~5 work days. If you do a swift payment to us,we can receive your payment only 1-2 work days.

Question 5: Could you tell me your Minimum Order Quantity?
Answer: 10pcs

Question 6: Could you tell me your product warranty period?
Answer: One year.

Question 7: How long will it take you to get back to us ?
Answer: We appreciate your interested in our products and send us your e-mail. We would like to review your information and get back to you within 2 work days.

Question 8: Could you accept OEM order?
Answer:Yes,we can.

Question 9:Could you become our agent in China?
Answer:PLease tell us your company and your products,we would like to accept your information. If we are interested in your products and your products are very competitive in China,we would like to cooperate with you.


網站首頁  |  2019新產品  |  產品目錄  |  解決方案  |  購物流程  |  常見問題  |  公司簡介  |  證書  |  最新消息  |  聯系我們  |  網站地圖  |  手機版
?  English   ?  簡體版   ?  繁體版
Powered by DIYTrade.com
正规彩票投注app 安装重庆时时彩老版本 河北快三技巧规律 体彩两码遗漏 黑龙江时时平台网址 双色球头投注 重庆时时实时开奖结果 幸运飞艇5码计划免费软件 pk10最快开奖直播 手机牛牛明牌抢庄规律 七乐彩开奖结果彩票 斗地主二人现金版 幸运飞艇必赢计划软件 比分直播188直 快三输了回血找我 深圳快乐时时走势图 百加乐公式投注法