正规彩票投注app
網站首頁
2019新產品
產品目錄
解決方案
購物流程
常見問題
公司簡介
証書
最新消息
聯繫我們

常見問題 

Question 1: Could you tell me your lead-time?
Answer:Our lead-time is below:
Samples-------------------------------------2~5 work days
All batch products------------------------7~10 days

Question 2: Could you tell me how to deliver my goods?
Answer: We would like to send your goods via FEDEX,UPS,DHL or TNT etc.,If you place a big volume order,we will send your goods via our cargo agent or your cargo agent.

Question 3:Could you tell me your payment terms?
Answer: We current accept T/T in advance. You can make your wire transfer when you place your order. Our bank can't accept your payment by credit cards.

Question 4:How long could you receive our payment?
Answer:Usually,we can receive your payment within 3~5 work days. If you do a swift payment to us,we can receive your payment only 1-2 work days.

Question 5: Could you tell me your Minimum Order Quantity?
Answer: 10pcs

Question 6: Could you tell me your product warranty period?
Answer: One year.

Question 7: How long will it take you to get back to us ?
Answer: We appreciate your interested in our products and send us your e-mail. We would like to review your information and get back to you within 2 work days.

Question 8: Could you accept OEM order?
Answer:Yes,we can.

Question 9:Could you become our agent in China?
Answer:PLease tell us your company and your products,we would like to accept your information. If we are interested in your products and your products are very competitive in China,we would like to cooperate with you.


網站首頁  |  2019新產品  |  產品目錄  |  解決方案  |  購物流程  |  常見問題  |  公司簡介  |  証書  |  最新消息  |  聯繫我們  |  網站地圖  |  手機版
?  English   ?  簡體版   ?  繁體版
Powered by DIYTrade.com
正规彩票投注app 免费通用透视棋牌插件下载 中国女篮亚洲杯赛程 快三计划软件手机版下载 河北快三怎么赚 广西快3免费计划软件 抢庄牛牛赢现金 21点庄家17点必须开牌 重庆时时彩最快走势图 广东时时是真的吗 大乐透胆拖复式投注金额计算表 女篮亚洲杯2019分组 飞艇计划人工在线计划免费版 网球比分 大乐游戏mg游戏pt游戏sw游戏 北京pk10计划群 新时时人工计划